Presentació de la unitat didàctica sobre Pastor Aicart a l’IES Bocairent

Peradmin

Presentació de la unitat didàctica sobre Pastor Aicart a l’IES Bocairent

L’IEVM ha presentat en diversos instituts d’Educació Secundària la publicació de la unitat didáctica sobre Pastor Aicart dirigida principalment a l’alumnat. El 10 de novembre es va fer la presentació a l’IES Bocairent a la qual va assistir un nombrós grup d’estudiants.

El seu autor, Francesc Sarrió, va explicar que el llibre, que consta de 64 pàgines en format A4 i color, conté un conjunt de materials que tenen com a centre la vida i l’obra de Pastor Aicart. La primera part presenta informació sobre el context, la vida i l’obra de Pastor en forma de text expositiu; la segona part, més didàctica, conté l’aproximació a la Renaixença i l’obra de Pastor. Apareixen textos d’indole diversa i una formulació d’activitats adequada per tal que l’alumne puga dur a terme el seu procés d’aprenentatge.

La publicació ha estat subvencionada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport dins de les ajudes que convoca per a associacions sense ànim de lucre i foment del valencià.

Quant a l'autor

admin administrator