Presentació de la unitat didàctica «Pastor Aicart. Un escriptor prolífic»

Peradmin

Presentació de la unitat didàctica «Pastor Aicart. Un escriptor prolífic»

L’IEVM ha impulsat la publicació d’una unitat didáctica sobre Pastor Aicart dirigida principalment a l’alumnat de secundària i batxillerat, però també a qualsevol lector interessat en la figura d’aquest escriptor. La publicació ha estat subvencionada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport dintre de les ajudes que convoca per a associacions sense ànim de lucre i foment del valencià.

La publicació, que s’emmarca en els actes que l’Ajuntament de Beneixama organitza per commemorar el centenari de la mort de Pastor Aicart, va ser presentada pel seu autor, Francesc Sarrió, el 27 de maig de 2017 en l’Auditori Municipal de Beneixama.

El llibre, que consta de 64 pàgines en format A4 i color, conté un conjunt de materials que tenen com a centre la vida i l’obra de Pastor Aicart. La primera part presenta informació sobre el context, la vida i l’obra de Pastor en forma de text expositiu; la segona part, més didàctica, conté l’aproximació a la Renaixença i l’obra de Pastor. Apareixen textos d’indole diversa i una formulació d’activitats adequada per tal que l’alumne puga dur a terme el seu procés d’aprenentatge.

Quant a l'autor

admin administrator