Sopar Ovidi Montllor de l’IEVM a Beneixama

Peradmin

Sopar Ovidi Montllor de l’IEVM a Beneixama

El sopar-tertúlia organitzat pel l’IEVM va congregar persones de tots els pobles integrats en l’àmbit d’actuació d’aquest institut d’estudis.

El passat 5 de desembre es va celebrar al maset dels Llauradors el Sopar Ovidi organitzat per l’Institut d’Estudis de les Valls de Mariola (IEVM) amb la participació i suport del Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi. Josep Guia fa fer una projecció de fotografies, algunes inèdites del 20 de maig de 1972 del I Festival de la Cançó, celebrat a Beneixama, on va cantar l’Ovidi Montllor. Després del sopar va tindre lloc l’actuació de Vi Negre, amb recitats d’Ismael Sempere i acompanyament a la guitarra de Rubén Martí. L’acte es va completar amb la lectura de poemes per part de les persones del públic que van voler intervindre.

Quant a l'autor

admin administrator