L’IEVM participa en la Trobada d’Escoles en Valencià 2010 de Beneixama

Peradmin

L’IEVM participa en la Trobada d’Escoles en Valencià 2010 de Beneixama

El dissabte 5 de juny de 2010 va tindre lloc a Beneixama la XXIII Trobada d’Escoles en Valencià de l’Alcoià i el Comtat, amb un gran èxit d’assistència de públic i d’organització. L’Institut va realitzar un taller de confecció d’un puzzle de la zona d’actuació de l’IEVM i un punt de lectura amb algunes de les moltes plantes que es troben a la Serra de Mariola.
Al taller també es va repartir el calendari de l’any 2010, altres cartells referents al Tractat d’Almisrà i el tríptic informatiu sobre l’associació, que anima a fer-se soci de l’Institut. El gran nombre de participants en la Trobada ha permés donar a conéixer l’IEVM a molta gent de les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Quant a l'autor

admin administrator